Met BUX kun je een Auto-Close functie instellen zodat je investering automatisch is gesloten wanneer deze een bepaald limiet bereikt. Er zijn 2 typen Auto-Close orders:

1. Take Profit order: Een Take Profit order is een automatische order die je instelt zodat je account automatisch een
    bepaalde investering sluit wanneer deze een bepaalde winst heeft bereikt. Op deze manier verzeker je jezelf van een
    gegarandeerde winst.
  2. Stop Loss order: Een Stop Loss order is het automatisch sluiten van een investering wanneer deze een bepaald
    limiet heeft bereikt zodat je niet meer geld verliest dan jijzelf vooraf hebt ingesteld.

Je kunt de Auto-Close order zelf instellen door naar je portfolio te gaan (het groene scherm) en door vervolgens op de
investering te klikken waarvoor je deze order wilt instellen.