Om de BUX app te gebruiken, zijn er enkele minimale benodigdheden nodig voor je telefoon:

• Voor iPhone moet de iOS versie van je telefoon in ieder geval 9.0 zijn. De BUX app zal daarom alleen werken op iPhone 4 en hoger (dus: iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 of 6 Plus).
  • Voor Android moet je minimaal Lillipop 4.5 hebben
  • Ten slotte is het belangrijk om een goed werkende internet verbinding te hebben. Het is daarom aan te raden om in ieder geval 3G, 4G of een WiFi verbinding te hebben.