Je kunt op elk gewenst moment geld terugboeken naar je account. Hoeveel hangt af van hoeveel beschikbaar is op dat moment: stel je hebt trades open, kun je alleen het bedrag terugboeken dat niet voor je trades gereserveerd is (jouw inleg + de reservering). Echter als je geen posities open hebt staan, kun je je gehele saldo terugboeken. Het minimale terugboekbedrag is wél €10, tenzij je minder dan dit op je account hebt staan. Dan kan je alleen alles terugboeken. Terugstortingen hebben in de regel 2-5 werkdagen nodig om verwerkt te worden, het is goed om hier rekening mee te houden.

Om terug te storten, ga je naar je groene scherm (%), klik je op de Cash tab en dan op Terugboeken. Afhankelijk van hoe je eerder overgeboekt hebt, zul je iDeal, IBAN of je credit card circuit zien staan.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.